0_lezeresarcfiatalitas_elott_utan_3 1anyajegyeltavolitas 2anyajegyeltavolitas 3kezelesek

arcfiatalitas v4 

Végleges szőrtelenítés alexandrit lézerrel

Segíthetünk? +36-1-212-4417


Sokunknak okoz problémát a fokozott szőrnövekedés, vagy csak egyszerűen szeretne a ma divatos, esztétikus, szőrmentes bőrrel élni.

Lézeres szőrtelenítéssel (= végleges szőrtelenítés) végleg elérjük, hogy a bőr síma, selymes, bársonyos tapintatú legyen anélkül, hogy borotválni, gyantázni, csipeszelni kellene a zavaró, felesleges szőrszálakat. Felgyorsult életvitelünk mellett Önnek sem mindegy, hogy mennyi időt és energiát kell rendszeresen arra fordítania, hogy arca és teste ápolt, vonzó legyen, zavaró, csúnya szőrszálak nélkül.

A lézeres szőrtelenítés kezelések hatásfokát illetően sokan szkeptikusak, mert a különféle szőrtelenítő eljárások (IPL) által ígért végleges eredmény elmarad.

A széleskörben elterjedt IPL ("villanófényes") szőrtelenítő technológiával végzett kezelések árai egyre alacsonyabbak, ugyanakkor az ezzel elégedetlen páciensek száma egyre magasabb.
Számos internetes újságban 500 EUR-ért saját IPL szőrtelenítő készülék vásárolható, ez önmagáért beszél...
Ha IPL szőrtelenítő készülék vásárlását fontolgatja, nézzen utána, a készülék lelkének tekinthető izzó élettartamának, azaz hány villanást bír ki, hiszen csak ennek ismeretében dönthető el, megéri-e megvásárolni.
Az OTTO katalógus 832. oldala:

ipl

Ezzel szemben egy végleges szőrtelenítésre használt Alexandrit lézer készülék ennek kb. 100-szorosába kerül.
Az IPL-es szőrtelenítést - bármilyen előképzettség nélkül - bárki végezeti. Az árat a kozmetikai szalon nívója és az árverseny határozzák meg.
Az ár tükrözi a minőséget...

Aki viszont valóban végleges szőrtelenséget szeretne, alexandrit lézeres végleges szőrtelenítéssel azt elérheti!

Az évtizedes multra visszatekintő lézeres szőrtelenítő módszerek mellett a néhány éve megjelentek az olcsó, mindenhol elérhető villanófényes (IPL) szőrtelenítő eljárások. Sajnos, a villanyófényes IPL szőrtelenítés nem váltotta be a hozzá fűzött reményteket, a kezelés ára kedvező ugyan, de hosszú távon eredménytelen, nem jelent végleges megoldást!
Sokan - több villanófényes IPL kezelés után hónapokkal - csalódottan tapasztalták, hogy a kezelt szőrszálak „visszanőttek”, a villanófényes IPL eljárás nem váltotta ba a hozzá fűzött reményüket.


Mi az oka ennek?

Azi IPL elsőre költséghatékony megoldásnak tűnhet, de gyakorlatilag nem több mint a gyantázás alternatívája. Az IPL előnye, hogy nincs begyulladt szőrtüsző, szőrbenövés, napi borotválás. A tapasztalat azonban az, hogy a szőrnövekedés csak lelassul, de nem szűnik meg.

Az IPL a szőr növekedési erélyét azáltal csökkenti, hogy a szőrszálat nyugalmi fázisba viszi, miáltal azok kihullanak és az új szőrszálak növekedési üteme csökken.

Alexandrit lézeres végleges szőrtelenítésel, 5-10 kezeléssel végleges szőrtelenség érhető el!


(A végleges szőrtelenség nem jelenti azt, hogy az évek során évente 1-2 szál szőr az adott területen nem nőhetne ki, tekintve, hogy ezek a korábbi kezelések alatt nyugalomban voltak.)

Végleges szőrtelenítés árak IPL = NEM VÉGLEGES Alexandrit lézeres szőrszkenner =
VÉGLEGES szőrtelenítés (nálunk)
bajusz 9.250,- 15.000,-
áll 10.500,- 15.000,-
pajesz 9.500,- 15.000,-

 

Végleges szőrtelenítés árak (2015)

A szkenner által lefedett területen (kb. 5 cm * 5 cm) ingyenes végleges szőrtelenítés próba kezelést kínálunk, hogy Ön is megtapasztalhassa a valódi szőrtelenség élményét!

Végleges szőrtelenítés - lézeres szőrtelenítés - video

Sokszor a benőtt, befordult, gyulladt szőrszálak, és ezek barna foltjai keserítik meg éveken át az arra hajlamos nők lábát, bikini vonalát, ezzel gondokat okozva a mindennapi életben is.

Felejtse el örökre a gyantát, a borotvát, a csipeszt, amíg még nem késő, azaz nem ősz a szőrszál!

Ha a bőre fehér vagy világos és a szőre nem ősz, hanem fekete vagy barna, úgy nyomtalanul és végleg megszabadulhat bármely testtájon levő felesleges szőrétől - alexandrit lézeres végleges szőrtelenítés segítségével.

A lézeres szőrtelenítés elve

A lézeres szőrtelenítés lényege, hogy a lézersugár energiája az éppen növekedésben levő szőrtüszőt „felrobbantja", elpusztítja, így az végleg elpusztul. A lézeres szőrtelenítést testtájtól és szőrmennyiségtől függően 4-8-szor ismételni kell.

Miért?

Lézeres szőrtelenítés arcon - alexandrit lézeres szőr scannerrel, garanciával

Egy szőrszál életében 3 fázis ismétlődik folyamatosan: egy pár hetes növekedési fázis, majd egy átmeneti fázis után egy több hónapig tartó nyugalmi fázis. A szőrtelenítés során a lézer energiája a szőrtüszőben levő festékben összpontosul, azt mintegy felrobbantja, és így a kezelt szőrszál elpusztul. Mivel azonban csak a növekedési fázisban levő szőrtüszőben van festék, a kezelés az éppen „alvó" szőrszálakra hatástalan. Ezek a szőrszálak majd egy következő alkalommal pusztulnak el.

Lézeres szőrtelenítés alexandrit lézerrel

Lézerklinikánkon az elmúlt 12 évben számos e célra kifejlesztett géppel végeztünk lézeres szőrtelenítést, (rubin lézer, Nd-Yag lézer, villanófény kezelés). A legjobb eredményt azonban az alexandrit lézeres kezeléstől kaphatjuk, mely egyesíti magában a higiéniát, a hatékonyságot és a gyorsaságot.

szortelenites vegleges

3/1. kép: Bikini terület szőrtelenítés előtt

3/2. kép: Az alexandrit lézeres szőr scanner által körülhatárolt piros vonalon belül - 5x5 cm-es területen,
12 másodperc alatt minden szőrszál elpusztul

3/3. kép: Jól láthatóak az elhalt szőrszálak közvetlenül az alexandrit lézer szkenneres szőrtelenítés után.
Az elpusztult szőrtüszők 10-14 nap alatt lökődnek ki a bőrből.

szortelenites vegleges bikini

 

Az alexandrit lézer kezlőfeje egy szkennerrel van ellátva, ami pár másodperc alatt egy kb. 5x5 cm-es felületen száguld végig, 100% biztonsággal és precizitással, anélkül, hogy egyetlen szőrszálat is kihagyna. Az eredmény az, hogy kb. 12-14 nap múlva a kezelt területről a szőrszálak kihullanak, és egy sima, selymes bőrfelszín marad hátra. A kezelést 6-8 hetente ismételjük, ezalatt az idő alatt újabb szőrszálak kerülnek anagén = növekedési fázisba, és most ezek fognak majd kipusztulni. Amennyiben semmilyen szőrnövekedést befolyásoló betegség vagy endokrinológiai kórkép nem hátráltatja a végeredmény elérését, egyéntől, nemtől és szőrmennyiségtől függően 4-6-8 kezeléssel az adott testtájon a szőr 99%-a végleg kipusztul. A későbbi évek során évente csak pár szál szőr nő esetleg, ha egyáltalán.

Kinek ajánlható a lézeres szőrtelenítés?

Legoptimálisabb eset az, ha a bőr fehér és a szőr fekete, ez esetben a legkisebb energia is 100%-ban elpusztítja a szőrszálakat. Minél sötétebb a bőr és világosabb a szőr, annál kevésbé kedvező a helyzet. A nagy energia a sötét bőrt is leégetheti, ugyanakkor a világos szőr gyökerébe kevés jut le, így a hatásfok romlik. Mivel az ősz, a szőke és a piheszőrök hagymája pigmentfestéket = melanint nem tartalmaz, ezek a szőrszálak a jelenleg elérhető szőrtelenítő lézerektől sajnos nem pusztulnak el, esetleg, ha egy kevés festék mégis van bennük, akkor vékonyabbak lesznek csak.

Lézeres szőrtelenítés videó - lézeres szőrtelenítés fájdalommentesen - alexandrit lézeres szőr scanneres szőrtelenítés GARANCIÁVAL

Mit ne tegyen lézeres szőrtelenítés közben?

Ha Ön úgy dönt, hogy lézeres szőrtelenítéssel szeretne megszabadulni nemkívánt szőreitől, többé ne gyantázza vagy tépkedje ki csipesszel a szálakat, mert azok akkor rögtön nyugalmi fázisba kerülnek, így saját következő kezelése hatékonyságát csökkenti. Két lézeres kezelés közti idő (6-8 hét) során, ha nagyon zavarja, inkább borotválja vagy vágja le kisollóval a zavaró szálakat, így ezek biztosan elpusztulnak majd a következő lézeres szőrtelenítés során.
Kezelés előtt legalább 2-3 hétig ne menjen szoláriumba, a barna bőr, mint már említettük, nem előnyös a kezelés szempontjából.

Teendők a lézeres szőrtelenítés előtt - után

A lézeres szőrtelenítés során kb 1 mm-es szőrhossz a legoptimálisabb, ezért 24-36 órával a kezelés előtt otthon borotválja le a kezelendő területről a szőrt. Maga a lézeres szőrtelenítés nem fájdalmas, inkább kissé kellemetlen, csipkedő érzés, de van akinek az se. Az érzékenyebb bőrt hideg levegővel vagy jégakkuval előhűtjük, így ez a kis kellemetlenség is kiküszöbölhető. A bőrön esetleg enyhe pír látszik pár órán keresztül, de a lézeres szőrtelenítés semmilyen nyomot nem hagy a bőrön, munkakieséssel nem jár.

Bejelentkezés lézeres szőrtelenítésre

Lézerklinikánkon az első kezelést ingyenes konzultáció előzi meg, melynek során az Ön bőrtípusa, általános egészségügyi állapota és szőrmennyisége láttán megbeszéljük, hogy milyen eredményt várhatunk a lézeres szőrtelenítéstől. A kezelésekre 6 - 8 hetente kerül sor, előre egyeztetett időpontban, várakozás mentesen.
Amennyiben az első alkalommal 4 kezelést előre kifizet, és még szüksége van rá, az 5-et ingyen kapja.
Tekintse meg videónkat, képeinket, árainkat,és akciós kezelési területeinket a lézeres szőrtelenítésről!

Jelentkezzen most ingyenes lézeres szőrtelenítés próbakezelésre!

Kételkedik a szőrtelenítés eredményében?
Számtalan szőrtelenítő módszert kipróbált már, a várt hatás mégis elmaradt?
Nem hiszi, hogy a kezelés Önnél is hatásos?
Próbakezelést végzünk az Ön által kért terület egy részén - a testtájnak megfelelő - scanner által lefedett területen.
(Pl.: bajusz egyik oldala, hónaljon, bikinin 5x5 cm-en.)
Így saját szemével győződhet meg szőrtelenítő kezelésünk hatékonyságáról.

AKCIÓNK: HA ELŐRE KIFIZET 4 KEZELÉST, ÉS MÉG SZÜKSÉGE LENNE RÁ, AZ 5.-ET INGYEN KAPJA!

ARC, FEJ Ft
BAJUSZ 15000
ÁLL 15000
BAJUSZ+ÁLL 25000
ORCA 15000
PAJESZ 15000
ÁLL+BAJUSZ+PAJESZ 45000
ÁLL+BAJUSZ+TOKA 45000
TELJES ARC 50000
TELJES ARC+ TOKA 55000
NYAK ELÖL 20000
NYAK HÁTUL 20000
TELJES NYAK 30000
TOKA+NYAK ELÖL 30000
HOMLOK 15000
SZEMÖLDÖK 10000
SZEMÖLDÖKÖK KÖZÖTT 10000
FÜLEK 10000
   
 TÖRZS  
 MELLKAS  35000
 HAS 35000 
 MELLKAS+HAS 65000 
 VÁLLAK 25000 
 HÁT 60000 
HÁT+VÁLLAK 80000  
MELLBIMBÓ KÖRÜL 15000  
MELLEK KÖZTI CSÍK 15000 
MELLBIMBÓK+KÖZTI TERÜLET EGYÜTT 25000  
HAS CSÍK 4 CM SZÉLES 15000  
HAS CSÍK 10 CM SZÉLES 20000 
   
 HAJLATOK  
HÓNALJAK 22000 
BIKINIVONAL 22000 
NAGYBIKINI 30000  
FAR 25000  
FAR RÉSZBEN (BIKINI FOLYTATÁSA) 18000  
HÓNALJ+BIKINIVONAL 40000  

HÓNALJ+NAGYBIKINIVONAL

45000 
SZEMÉREMDOMB MÍNUSZ A KÖZÉPSŐ 4CM-ES CSÍK 20000  
TELJES INTIM TERÜLET 30000  
ANUS KÖRNYÉKE 25000 
   
 VÉGTAGOK  
ALKAROK
 
30000 
FELKAROK 25000 
KÉZFEJEK+UJJAK 20000 
FELKAROK+ALKAROK+UJJAK 50000  

FELKAROK+ALKAROK+KÉZFEJEK+UJJAK 

60000
LÁBSZÁRAK 50000  
COMBOK 55000 
LÁBSZÁRAK+COMBOK EGYÜTT
(+AJÁNDÉK TÉRD!)
100000  
LÁBSZÁRAK + COMBOK + LÁBFEJ 110000  
LÁBSZÁRAK+COMBOK+BIKINI 120000
COMBOK+BIKINI 65000
TÉRD 10000

FENTI ÁRAK ALKALMANKÉNT, FT-BAN ÉRTENDŐK, A PÁROS TESTRÉSZEK ESETÉN PÁRONKÉNT.

EGYÉB TERÜLETEK ESETÉN AZ ÁR EGYÉNI MEGBESZÉLÉS SZERINT ALAKUL AZ INGYENES KONZULTÁCIÓ SORÁN.

További információk a végleges szőrtelenítésről - végleges szőrtelenítésről részletesen >>>

 

* * * *

 Segíthetünk? +36-1-212-4417

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kapcsolat

 

Tel: +36 1 212 4417 (munkanap 8-16)
Website: www.lanyi.hu
Rendelési idő:

Kedden: 9-12 és 17-19 óráig
Csütörtökön: 17-19 óráig
Cím: 1012 Budapest,
Várfok utca 14. I. em . 11.
Tel: +36 1 213 6391