0_lezeresarcfiatalitas_elott_utan_3 1anyajegyeltavolitas 2anyajegyeltavolitas 3kezelesek

arcfiatalitas v4

eranyajegy001

eranyajegy002

A hajszálerek sok ember életét keserítik meg, és legtöbbször a kezelésük csupán tüneti kezelés. Ez azt jelenti, hogy a kiváltó, öröklött hajlamot elmulasztani nem lehet, de néhány, havonta egyszer végzett lézer kezeléssel az évek során kialakult hajszálerek és értágulatok eltűnnek. Erősebb hajlam esetén évi 1 - 2 kezeléssel az elért eredmény fenntartható.

eranyajegy004

Az arcon hosszan alkalmazott szteroid krémek mellékhatásaként kifejlődő hajszálerek a krém elhagyása esetén nem képződnek újra, itt az elért eredmény végleges.

A pókanyajegyek (spidernaevus) általában az arcon, főként gyerekeken és nőkön jelentkező értágulatok, nem igazi anyajegyek, hanem kis artériákból álló érgomolyagok. Közepükön kiálló, gombostűfejnyi, néha pulzáló kis artéria van, melyből sugárirányba "lábak", teleangiectasia-k nyúlnak ki. A pókanyajegyek előfordulása gyakran kíséri a máj érintettségét, de minden belső betegség nélkül is gyakran látjuk. Terhesség alatt megjelenő formája később magától is elmúlhat, egyébként a pókanyajegy általában nem nő, vagy csak nagyon lassan, de spontán visszafejlődést sem mutat.

A tűzfolt, ami tulajdonképpen egy hajszálerekből álló éranyajegy, ugyanúgy, mint a fent említett pókanyajegyek és hajszálerek nagyon jól eltávolítható az argon illetve Nd-Yag lézerekkel, színtől és mélységtől függően halványodik, a sötét vörös színűek akár nyom nélkül el is tűnnek.

 

* * * *

 

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Hajszálerekkel, éranyajegyekkel kapcsolatos kérdéseire választ kaphat:

+36 1 212 4417

 

Kapcsolat

 

Tel: +36 1 212 4417 (munkanap 8-16)
Website: www.lanyi.hu
Rendelési idő:

Kedden: 9-12 és 17-19 óráig
Csütörtökön: 17-19 óráig
Cím: 1012 Budapest,
Várfok utca 14. I. em . 11.
Tel: +36 1 213 6391